Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2021 11:47 - Вечна му памет на царя!
Автор: onder Категория: Музика   
Прочетен: 857 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Бях забравил, че днес е роден цар Борис Трети, о Боже почившият наш владетел.
Припомних си го от един чудесен постинг от сутринта.
Прекрасно е, че колежката Бракалова го е отбелязала!

Царят беше последният ни истински държавник!
След него дойдоха чудовищата димитров, червенков, живков,после другите, вкл.и жалкото подобие Симеон.

Спомнете си за Царя!


Тагове:   България,   велик,


Гласувай:
4



1. krumbelosvet - Начи Димитров - чудовище.
30.01.2021 16:01
А Димитров е ЕДИНСТВЕНИЯТ българин достигнал СВЕТОВНО-ИСТОРИЧЕСКИ триумф. Да, триумф. Нацистите предаваха на живо по радиото процеса в Лайпциг, като очакваха лесна победа и реклама на своята "цивилизация". Подведе ги лошата слава на българите като диваци и варвари, насадена от английската туркофилска пропаганда, и защитена художествено от Бърнард Шоу в комедията му "Оръжието и човекът" (Arms end the mаn), която се гаври с... блестящата ни победа в Сръбско-българската война от 1885-та. (Имам пост за тая "творба" - "Перото на Бърнард Шоу - таран срещу България").
Наистина, цар Борис ІІІ е разумен и отговорен монарх, за разлика от баща си (който не е чудовища според колежката onder). И се противопоставяше на Фюрера според възможностите на международната обстановка, което хич не е било лесна задача, напротив.
Но Борис беше получил от баща си такова наследство, че трябваше да гради авторитет от нула, даже от по-ниско. Двете национални катастрофи на баща му, с огромните загуби и военни репарации, НЕ ПОЗВОЛИХА на България да се модернизира, т.е. да встъпи на пътя на индестриалното развитие. Тая задача беше решена от триж проклетите комунисти. А изглеждаше невъзможна и дълго предизвикваше подигравки. Но стана, България стана ПРОМИШЛЕНО-аграрна страна и се нареди на 30-то място в света по класацията на ООН за "човешкото развитие".
Сега не сме на опашката в тая класация, само защото соцът остави почти всички българи собственици на жилище. Което и в САЩ го няма...
Имах колеги и роднини антикомунисти по време на соца. Без да влизам в подробности, те нямаше да позволят БЪРЗОТО ни развитие, ако не бяха твърдо респектирани от властта. Защото нашата индустриализация започна с... ограбване на селото (след години компенсирано с излишък) и ниско заплащане в града. Нямаше откъде другаде да дойдат нужните инвестиции... Но чудото стана и българинът забрави що е страх за утрешния ден, що е безработица, неграмотност, туберкулоза, ГЛАД... Вапцаровият "завод на живота" беше построен.
цитирай
2. onder - Националният предател, съветс...
30.01.2021 17:26
Националният предател, съветският гражданин георгий михайлович насила накара българите във Вардарска Македония да се пишат македонци.
цитирай
3. krumbelosvet - O, toni toneva, с безполов портрет
31.01.2021 04:32
Вардарска Македония е в Югославия и там ГД няма власт. "Македонската нация" е проект на Сталин и НЯМАШЕ НА СВЕТА сила, която да го спре. За разлика от Тито, ние НЯМАХМЕ друга опора освен същия Сталин. Вината на Димитров и Коминтерна е идиотската теза на напикания дебелеещ "военен министър", който СЕГА загуби битката за Македония.
Ти не знаеш, toni, че още през 1875-та година Ботев пише статия за сръбската пропаганда в Македония, която завършва с думите "Ако така продължи още ПЕТ години, то Македония е изгубена за назе".
Ние сме естественият лидер на полуострова, затова от ПРЕДИ Освобождението ВСИЧКИ велики сили са против Обединена България, която би могла да обедини Балканите (именувани на нея!!!) и да намали влиянието на тия същите велики сили.
След защитната реч на Димитров в Лайпциг през 1933-та, антибългарската пропаганда беше с извадени зъби, докато през 1981-ва ЦРУ ни обвини за изстрелите на един... ТУРЧИН по папата и върху нас се изля всичката помия на света...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: onder
Категория: Музика
Прочетен: 16915
Постинги: 12
Коментари: 45
Гласове: 10
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031